Мисля, че ще има правителство този път. ГЕРБ е водещата сила,

...
Мисля, че ще има правителство този път. ГЕРБ е водещата сила,
Коментари Харесай

Проф. Огнян Герджиков: Този път може да има правителство

„ Мисля, че ще има държавно управление този път. ГЕРБ е водещата мощ, Бойко Борисов като човек с доста политически опит, вътрешен глас и усет, подава ръка към всички, което е много добре. Политическа партия не я поемат, гледат личния си интерес. ДПС според мен ще поеме тази протегната ръка, Българска социалистическа партия подозрително, само че не е изключено. Но дали ще се случи или не не мога да бъда сигурен. “

Такава прогноза направипроф. Огнян Герджиков - някогашен длъжностен министър председател и някогашен ръководител на Народното събрание, по. 

" Мисълта за страната би трябвало да е водеща. Нека забележим огромните страни по какъв начин вършат такива обединения. Вторият мандат съгласно мен няма да успее. Според мен, в случай че се стигне до трети мандат, президентът още веднъж ще го връчи на Българска социалистическа партия ", сподели той.

Относно присъединяване на Национална движение „Симеон Втори" в изборите проф. Герджиков призна:

" В последния миг взехме решение, че можем да се пробваме, а и нямахме никакъв финансов запас. Има хора, които не са разбрали, че сме се явявали. Освен това нямахме Цветан Цветанов да създадем структури по места. Единствено на времето сме печелили Добрич, само че от основаването си нямахме структури. Просто сме академични преподаватели и влязохме малко неподготвени. "

Според мен, служебните държавни управления се оправят добре, президентът не надвишава Конституцията, тъй като тя му разрешава нещата, които прави, сподели още Герджиков.

По думите му, Истанбулската спогодба е инфектирана от джендър идеология: " Там се прокарва нещо, което аз не мога да приема. Не мога да приема човек самичък да си избира пола. Не го разбирам това. Има клинични случаи да се стигне до промяна на пола, само че не го разбирам. "

" Според мен, бъдещият министър председател би трябвало да е човек със сериозен политически опит, само че да не е привързан с някоя партия в този момент. Или да има сериозен управнически опит ", сподели още проф. Огнян Герджиков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР